Advertisement

Avni Yıldırım Maçı : Avni Yıldırım'ın yeni maç tarihi belli oldu - 5 ağustos 1991) profesyonel türk boksör.

Avni Yıldırım Maçı : Avni Yıldırım'ın yeni maç tarihi belli oldu - 5 ağustos 1991) profesyonel türk boksör.. Toplantının sonunda avni yıldırım için i̇stanbul'da bir unvan maçı organize edilmesi görüşülürken menajeri, avni'ye saat hediye etti. Avni yıldırım, canelo maçı hakkında açıklama yaptı! Toplantının sonunda avni yıldırım için i̇stanbul'da bir unvan maçı organize edilmesi görüşülürken menajeri, avni'ye saat hediye etti. Avni öne geçerken 1 raunt kala maç kesildi. Avni yıldırım, büyük bir coşku yaşadı.

Türkiye saatli ile 24 şubat 2019 pazar günü sabah saat 07.00'da başlayacak maçı ülkemizde dmax canlı yayınlayacak. Dün yapılan toplantının ardından wbc kurulları ve yönetmelikleri avni yıldırım'ın itirazı inceleyeceklerini ve sürecin resmi protokol çerçevesinde devam edeceğini açıkladı. Toplantının sonunda avni yıldırım için i̇stanbul'da bir unvan maçı organize edilmesi görüşülürken menajeri, avni'ye saat hediye etti. En son 23 şubata 2019 yılında wbc dünya şampiyonluğu için anthony dirrell maçına çıkan avni yıldırım bu tarihten beri maça. Avni yıldırım 27 şubat gecesi çıkacağı canelo alvarez maçı öncesi i̇stanbul'da medya mensuplarının sorularını cevapladı.

Avni Yıldırım, Türk boksu için tarihi maça çıkıyor - Spor ...
Avni Yıldırım, Türk boksu için tarihi maça çıkıyor - Spor ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Avni yıldırım, büyük bir coşku yaşadı. Avni'nin yeni rakibi ise henüz belli olmadı. David benavidez bir cumartesi gecesi muhtemelen avni yıldırım'a karşı kemer savunması yapmayı tercih ederdi. Türkiye saatli ile 24 şubat 2019 pazar günü sabah saat 07.00'da başlayacak maçı ülkemizde dmax canlı yayınlayacak. Avni yıldırım, canelo maçı hakkında açıklama yaptı! En son 23 şubata 2019 yılında wbc dünya şampiyonluğu için anthony dirrell maçına çıkan avni yıldırım bu tarihten beri maça. Dün yapılan toplantının ardından wbc kurulları ve yönetmelikleri avni yıldırım'ın itirazı inceleyeceklerini ve sürecin resmi protokol çerçevesinde devam edeceğini açıkladı. Türkiye'de saati ile sabah 7 sularında başlayan süper orta siklet dünya şampiyonluk maçı, büyük heyecana sahne oldu.

5 ağustos 1991) profesyonel türk boksör.

Avni öne geçerken 1 raunt kala maç kesildi. Toplantının sonunda avni yıldırım için i̇stanbul'da bir unvan maçı organize edilmesi görüşülürken menajeri, avni'ye saat hediye etti. 13 yaşındayken yaşadığı mahallenin bakkalı sayesinde boks ile tanışan avni yıldırım. Avni yıldırım'ın menajeri ahmet öner, son maçta maalesef şanssız bir şekilde maç durduruldu. Raundunda dirrel'in kaşı açılınca mücadeleye devam edemedi. Abd'li anthony dirrell, sonucu tartışmaya yol açan müsabakada türk boksör avni yıldırım'ı yenerek wbc süper orta sıklet kemerinin sahibi oldu. Türkiye'de saati ile sabah 7 sularında başlayan süper orta siklet dünya şampiyonluk maçı, büyük heyecana sahne oldu. Avni yıldırım, 5 ağustos 1991 tarihinde sivas'ta dünyaya geldi. Avni'nin yeni rakibi ise henüz belli olmadı. Şaibe olduğunu düşünerek wbc'ye itiraz ettik. Avni yıldırım canelo maçı ne zaman hangi kanalda? 5 ağustos 1991) profesyonel türk boksör. Türk boksör avni yıldırım, dünya boks konseyi wbc süper orta sıklet dünya şampiyonluk maçında abd'li anthony dirrell ile karşılaştı.

Avni öne geçerken 1 raunt kala maç kesildi. Canelo alvarez'in son maçından sonra gündeme gelen, canelo vs avni yıldırım maçı olacak mı soru işaretleri son buldu. Avni yıldırım boks maçını masada kaybetti! Şaibe olduğunu düşünerek wbc'ye itiraz ettik. Raundunda dirrel'in kaşı açılınca mücadeleye devam edemedi.

Avni Yıldırım vs Anthony Dirrel yüz yüze geldi - Spor ...
Avni Yıldırım vs Anthony Dirrel yüz yüze geldi - Spor ... from iasbh.tmgrup.com.tr
13 yaşındayken yaşadığı mahallenin bakkalı sayesinde boks ile tanışan avni yıldırım. Dün yapılan toplantının ardından wbc kurulları ve yönetmelikleri avni yıldırım'ın itirazı inceleyeceklerini ve sürecin resmi protokol çerçevesinde devam edeceğini açıkladı. Şaibe olduğunu düşünerek wbc'ye itiraz ettik. Avni'nin yeni rakibi ise henüz belli olmadı. Wbc süper orta siklet dünya şampiyonluk maçına çıkan avni yıldırım, 10. Avni yıldırım 27 şubat gecesi çıkacağı canelo alvarez maçı öncesi i̇stanbul'da medya mensuplarının sorularını cevapladı. Avni yıldırım, canelo maçı hakkında açıklama yaptı! Raundunda dirrel'in kaşı açılınca mücadeleye devam edemedi.

Ibo dünya süper orta siklet şampiyonluk maçı twitter sayfamız:

Avni yıldırım, 5 ağustos 1991 tarihinde sivas'ta dünyaya geldi. Toplantının sonunda avni yıldırım için i̇stanbul'da bir unvan maçı organize edilmesi görüşülürken menajeri, avni'ye saat hediye etti. Dünya boks konseyi (wbc) süper orta sıklet unvan maçında hakemlerin tartışmalı kararıyla abd'li anthony dirrell'a yenilen türk boksör avni yıldırım'ın itirazı kabul edildi. Avni yıldırım boks maçını masada kaybetti! Avni öne geçerken 1 raunt kala maç kesildi. The turkish wolf 🐺 📥 @ahmetonerboxing gmail.com. Canelo alvarez vs avni yıldırım maçı 2021'in şubat ayında olacak gibi gözüküyor. Avni yıldırım nakavt periban nereli boks son maçı antrenman ahmet öner mr robot boxrec oldu özet türkçe anlatım knockout kimdir maçı ne zaman hangi kanalda. Raundunda dirrel'in kaşı açılınca mücadeleye devam edemedi. Şaibe olduğunu düşünerek wbc'ye itiraz ettik. Avni yıldırım'ın süper sıklet unvan maçı sırasında alınan hakem kararına itirazı sonuç verdi. Türkiye'de saati ile sabah 7 sularında başlayan süper orta siklet dünya şampiyonluk maçı, büyük heyecana sahne oldu. En son 23 şubata 2019 yılında wbc dünya şampiyonluğu için anthony dirrell maçına çıkan avni yıldırım bu tarihten beri maça.

En son 23 şubata 2019 yılında wbc dünya şampiyonluğu için anthony dirrell maçına çıkan avni yıldırım bu tarihten beri maça. Türkiye'de saati ile sabah 7 sularında başlayan süper orta siklet dünya şampiyonluk maçı, büyük heyecana sahne oldu. Türk boksör avni yıldırım, dünya boks konseyi süper orta sıklet unvan maçında abd'li anthony dirrell ile karşılaştı. Dün yapılan toplantının ardından wbc kurulları ve yönetmelikleri avni yıldırım'ın itirazı inceleyeceklerini ve sürecin resmi protokol çerçevesinde devam edeceğini açıkladı. Herkes avni yıldırım'ın kazanmasını beklerken, hakem kaş açılmasını darbelerle değil, kazayla gerçekleştiğini belirtti ve puanlama ile maçın galibi dirrel olarak ilan edildi.

Almanya'da Tartılar Gerçekleşti İşte O Anlardan Kareler ...
Almanya'da Tartılar Gerçekleşti İşte O Anlardan Kareler ... from fightclub.com.tr
Avni öne geçerken 1 raunt kala maç kesildi. Avni öne geçerken 1 raunt kala maç kesildi. Dün yapılan toplantının ardından wbc kurulları ve yönetmelikleri avni yıldırım'ın itirazı inceleyeceklerini ve sürecin resmi protokol çerçevesinde devam edeceğini açıkladı. Dünya boks konseyi (wbc) süper orta sıklet unvan maçında hakemlerin tartışmalı kararıyla abd'li anthony dirrell'a yenilen türk boksör avni yıldırım'ın itirazı kabul edildi.yıldırım'ın unvan maçını. Canelo alvarez vs avni yıldırım maçı 2021'in şubat ayında olacak gibi gözüküyor. Avni yıldırım canelo maçı ne zaman hangi kanalda? Avni yıldırım 27 şubat gecesi çıkacağı canelo alvarez maçı öncesi i̇stanbul'da medya mensuplarının sorularını cevapladı. Abd'li anthony dirrell, sonucu tartışmaya yol açan müsabakada türk boksör avni yıldırım'ı yenerek wbc süper orta sıklet kemerinin sahibi oldu.

Avni öne geçerken 1 raunt kala maç kesildi.

Türk boksör avni yıldırım, dünya boks konseyi wbc süper orta sıklet dünya şampiyonluk maçında abd'li anthony dirrell ile karşılaştı. Toplantının sonunda avni yıldırım için i̇stanbul'da bir unvan maçı organize edilmesi görüşülürken menajeri, avni'ye saat hediye etti. David benavidez bir cumartesi gecesi muhtemelen avni yıldırım'a karşı kemer savunması yapmayı tercih ederdi. Türk boksör avni yıldırım, dünya boks konseyi süper orta sıklet unvan maçında abd'li anthony dirrell ile karşılaştı. Avni yıldırım, 5 ağustos 1991 tarihinde sivas'ta dünyaya geldi. 5 ağustos 1991) profesyonel türk boksör. Avni yıldırım'ın süper sıklet unvan maçı sırasında alınan hakem kararına itirazı sonuç verdi. Avni öne geçerken 1 raunt kala maç kesildi. Raundda anthony dirrel'in kaşını patlattı ve abd'li. Wbc süper orta siklet dünya şampiyonluk maçına çıkan avni yıldırım, 10. Avni'nin yeni rakibi ise henüz belli olmadı. Avni yıldırım, büyük bir coşku yaşadı. Avni yıldırım ve anthony direll yeniden şampiyonluk maçı için ringe çıkacak.

Posting Komentar

0 Komentar